Prețuri

Pachete de amenajare

Alege pachetul cel mai potrivit pentru proiectul tău.

Meriți o casă funcțională și rafinată astăzi. Nu amâna până vor crește copiii sau până vei avea mai mult timp. Putem crea împreună o locuință de vis, care să se potrivească nevoilor tale, astfel încât să fii mândră/mândru de casa ta data viitoare când vei primi musafiri!

Ți-am pregătit 3 pachete de amenajare. Care ți se potrivește cel mai bine?

Pachet de amenajare REFRESH

Dacă simți nevoia să readuci la viață amenajarea actuală.

Cumpără acest pachet  dacă îți dorești să readuci la viață amenajarea actuală. Piesele de mobilier rămân. Schimbarile vor veni din zona de mic mobilier, obiecte decorative, o nouă pată de culoare, care împreună vor transforma total o amenajare mai veche, vor oferi coeziune obiectelor de mobilier pe care deja le deții, te vor face să simți că încăperea ta s-a transformat. Totodată, este pachetul ideal dacă vrei să aduci un aer festiv în casa ta de Crăciun, de Paști sau altă sărbătoare tematică (Halloween, Sf. Valentin etc).

Prețul pachetului se referă la o singură încăpere: camera de zi, dormitorul, baia sau bucătăria.

Pachet de amenajare SUFLU NoU

Dacă simți că te-ai plictisit de amenajarea actuală

Cumpără acest pachet de amenajare când mobila devine învechită, când simți nevoia de o schimbare, când te-ai plictisit de vechiul stil al amenajării, dar totuși ai vrea să păstrezi unele obiecte de mobilier sau decorațiuni.

Este pachetul potrivit pentru tine dacă ți-ai propus să schimbi doar o parte din mobilier și nu știi cu ce s-ar potrivi cel pe care vrei să-l păstrezi. Sau dacă ai pus ochii pe o canapea și nu ești sigur(ă) ce alte corpuri de mobilă și ce decorațiuni să alegi ca să o pui cât mai bine în valoare.

Prețul pachetului se referă la o singură încăpere: camera de zi, dormitorul, baia sau bucătăria.

Pachet de amenajare DE LA ZERO

Pornim la drum împreună de la un interior ”la gri”

Cumpără acest pachet de amenajare dacă plănuiești o renovare majoră sau dacă tocmai ai cumparat un apartament. Ne vom ocupa de ergonomia spațiului și vom lucra direct pe releveu, astfel încât la final să obținem un spațiu functional și confortabil, amenajat după stilul, nevoile și bugetul tau.

Aici vom vorbi și despre finisaje, fie că este vorba doar despre culoarea pereților sau despre gresie, faianță, parchet etc. (acolo unde este cazul).

Prețul pachetului se referă la o singură încăpere: camera de zi, dormitorul, baia sau bucătăria.

Cum se întamplă?

Deși poate părea un proces lung și costisitor, ei bine – NU este.

Împreună vom trece prin toate cele 4 faze ale procesului de gândire a amenajarii în doar 10 zile, iar la final nu-ți va rămâne decăt să te bucuri. În plus, sentimentul de a gândi procesul de transformare a casei în “acasa” poate fi extrem de satisfacator: “Toata amenajarea a fost un proces minunat, iar acum chiar putem spune ca locuința ne reprezintă. N-ar putea exista un alt loc în care să ne simțim mai acasă decat aici.

Young woman in the kitchen

Care sunt cele 4 faze?

Cheia amenajării

La finalul acestei faze vom putea spune că am găsit cheia amenajării, iar voi o veți putea vedea transpusă într-un concept creativ.

Cum se întâmplă?

Ne intalnim online, pe Zoom/Skype, timp de o oră. Ne spuneți despre voi și casa voastră, despre bugetul pe care vreți să-l investiți și descifrăm împreună ce vă face cel mai mult să vă simțiți acasă. După întâlnire, transpunem totul într-un concept creativ în doar 3 zile.

(în funcție de pachetul de amenajare ales)

Pe lângă componenta estetică, o amenajare trebuie să fie funcțională și ergonomică. Vom lucra asupra planului locuinței, astfel încât spațiul să servească nevoilor voastre de zi cu zi în cel mai eficient mod posibil.

Cum se întâmplă?

La 3 zile după prima întâlnire online, după ce vă prezentăm conceptul creativ, îl transpunem în releveul locuinței/planul camerei – la această a doua întâlnire, voi trebuie doar să ne explicați pe plan cum vă desfășurați viata de zi cu zi. Restul îl vom face noi. După alte 3 zile, veți primi schița de amenajare.

Ta-daaa!

Schița de amenajare promisa acum 3 zile este gata. Îți este prezentată acum, cu propuneri concrete, care se încadrează în bugetul alocat.

Cum se întâmplă?

La cea de-a 3 întâlnire online, după încă trei zile de la ultima întâlnire, casa ta de vis este gata pentru implementare. Acum este momentul să ajustăm ce e de ajustat, să schimbam ce e de schimbat.

 

Ultimul pas

După 3 întâlniri și doar 3 ore pterecute împreună online, suntem gata să ne apucăm de treabă. Avem lista de cumpărături și, în funcție de complexitatea amenajării, lista de furnizori.

De aici puteți alege să faceți totul singuri, sau să ne mai cereți ajutorul în aspectele care vă dau bătăi de cap (cumpărături propriu zise, contactare furnizori, montaj mobilă etc.)

Pentru ce plătești, de fapt?

La finalul colaborării noastre, vei simți că ai în fața ta tot ce-ți trebuie pentru amenajarea mult visată. Un singur lucru nu-l facem pentru tine: nu mutăm noi mobilierul si decoratiunile prin camera. Deși va fi ca și cum am face-o 😊

1. Cheia amenajării

Primul document pe care îl vei primi va fi „Cheia amenajării”, o colecție de imagini ce sugerează direcții de design. Unii o mai numesc MOODBOARD. Este un instrument important pentru că ne aduce la același numitor comun: pe voi vă aduce mai aproape de stilul final pe care vi-l doriti, pe noi – ne ajută să vă înțelegem mai bine. Odată ce cădem de acord asupra „cheii amenajării” putem fi siguri că ne aflăm pe drumul cel bun.

2. Style board

Transpunem cheia amenajarii într-un panou care va conține toate elementele amenajării finale: paleta de culori, piesele de mobilier și accesoriile decorative care se potrivesc stilului vostru, fiecare cu detalii de poziționare. Acest Style board va oglindi personalitatea încăperii si te va ajuta să simțiti atmosfera finală a amenajării.

3. Planul funcțional al încăperii

Pe baza măsurătorilor voastre și a fotografiilor trimise, vom întocmi planul de amplasament al mobilierului, astfel încât încăperea să fie funcțională, adaptată la maximum nevoilor cotidiene și în concordanță cu principiile ergonomice.

4. Lista completă de cumpărături

Odată ce am căzut de acord asupra tuturor elementelor finale ale amenajării, vei primi un document cu toate obiectele de mobilier și decor ce se vor regăsi în casa ta de vis, inclusiv dimensiunile potrivite, culorile agreate și linkurile de comandă.