Despre mine

Alexandra Stoica

Salut, sunt Alexandra!

Sunt stilist de interioare și vreau să fac parte din noul tău proiect.

Pentru mine, ACASĂ a fost întotdeauna locul unde pot fi eu însumi, unde mă pot reîncărca emoțional, e adăpostul de furtuni, orice fel de furtuni. Am fost întotdeauna fascinată de puterea pe care o au amenajările interioare de a transforma profund percepția emoțională a spațiului și, pe cale de consecință, de a îmbunătăți calitatea vieții noastre de zi cu zi.  De aceea caut să scot la iveală din fiecare spațiu armonia, confortul, fluiditatea; să scot la iveală sensibilitatea și naturalețea, astfel încât fiecare cameră să devină un spațiu unic și personal.

Cu toții suntem plămădiți din povești!

Cred că toată lumea ar trebui să-și poată îmbogăți locuința, oferindu-i o notă mai intimă și personală. O amenajare de calitate trebuie să fie accesibilă cât mai multor oameni, pe toate palierele de buget. Cu toții suntem plămădiți din povești și lucrând împreună vom transpune povestea ta – ceea ce te face unic – în spațiul pe care îl locuiești.

Let's make the most of your space!

Ce fac, de fapt?

Practic, îți “îmbrac” locuința, în așa fel încât să arate pe cât se poate de bine, ținând cont în același timp de funcționalitatea spațiului și având grijă să exprime, prin amenajare, stilul tău personal.

Pe scurt: